Završne svečanosti u DV Grlica

Tijekom proteklog tjedna u Dječjem vrtiću Grlica održane su završne svečanosti dvije starije skupine „Leptirići“ i „Pčelice“ i srednje vrtićke skupine „Bubamare“. Završne svečanosti u vrtiću predstavljaju poseban trenutak za djecu, roditelje i odgojiteljice. Svečanosti obično označavaju kraj jednog poglavlja u životu mališana i početak novog – polazak u osnovnu školu. Također, označavaju i ostanak mlađih u novim vrtićkim avanturama i pripremama za njihov polazak u školu.

Ove godine, završne svečanosti održane su s puno entuzijazma i kreativnosti. Djeca i odgojiteljice pripremili su bogat program koji je uključivao recitacije, pjesme i plesne točke. Svaka grupa imala je priliku pokazati što su sve naučili tijekom godine.

Nakon održanog programa, vrtićki maturanti dobili su diplomu kao uspomenu na boravak u vrtiću, a odgojiteljice su se pobrinule da djeca dobiju i male darove. Nakon svečanosti u dvorištu vrtića nastavili smo druženje u opuštenoj i veseloj atmosferi.

Završne svečanosti u vrtiću uvijek su emotivan događaj koji ostaje u sjećanju svih sudionika. One simboliziraju rast i razvoj djece. Svim našim vrtićkim maturantima želimo puno uspjeha i sreće u njihovom novom životnom poglavlju!