Odgojiteljice Dječjeg vrtića Grlica pobjednice humanitarnog natjecanja u kićenju božićnih drvaca

U suradnji s Evanđeosko teološkim veleučilištem u Osijeku odgojiteljice našega vrtića (tim Grlice) sudjelovale su na Natjecanju u ukrašavanju božićnih drvaca koja će potom biti donirana izabranim ustanovama. Naš vrtić izabrao je Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. Ukrašena drvca tijekom dva tjedna bila su u izložbenom prostoru veleučilišta dostupni javnom razgledavanju i ocjenjivanju. 


Glasovima publike te žirija, 16. prosinca 2023. na Adventskom druženju u Donjem Gradu, proglašen je pobjednik –  najljepše Božićno drvce:


U obrazloženju komisije se navodi: “Sa 230 glasova, sa sjajnom poveznicom između poruke da je svako dijete dar i da je ovo vrijeme radosti zbog dolaska djeteta Spasitelja, te s predivnom bjelinom i diskretnim sjajem koja iskazuje svu nježnost i ljubav u tom posebnom trenutku rađanja novoga života u obliku malih anđela i zvjezdica, ali je nadasve i simbol Nade i Uskrsnuća, pobijedila je vrijedna ekipa Dječjeg vrtića Grlice. A bor odlazi osječkome Centru za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark”. Neka ovim zvjezdicama, svakoj od njih, tako različitoj i divnoj, i tako voljenoj, te njihovim obiteljima, Božić bude poseban, blagoslovljen i radostan! Čestitamo.”


Hvala svima koji su svojim glasom podržali naš vrtić!


A čestitamo i svim ostalim natjecateljima ovog humanitarnog natjecanja s kojima smo zajedno bili dio ove lijepe priče s porukom ljubavi i nade!

 
Ponosni smo što će naše drvce uljepšati Božić malima i velikima u Centru za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark”.


A djeci našega vrtića ostaje vrijedna poruka – humanitarnim djelovanjem odgojiteljica želimo i nastojimo potaknuti djecu na činjenje dobrih djela, pomoć drugome i širenje radosti…