Uručene slikovnice za djecu na Klinici za pedijatriju

Slikovnice prikupljene u humanitarnoj akciji „Knjiga na dar za ljepši dan”, ravnateljica Dječjeg vrtića, Ivana Bošnjaković, uručila je danas, četvrtak, 16.12.2017. djelatnicima Klinike za pedijatriju. 

Podsjetimo, u sklopu ove akcije, djeca su od kuće donosila po jednu slikovnicu. Prikupljene slikovnice/knjige(njih ukupno 75) darovane su djeci/pacijentima na Klinici za pedijatriju KBC-a Osijek. Kako je ova godina u Hrvatskoj proglašena Godinom čitanja, a božićno vrijeme je vrijeme darivanja, vrijeme kada smo još više usmjereni jedni na druge i pomaganje drugima, u ovome vidimo dobrobit i za one koji daruju i za one koji primaju. U akciji su sudjelovala djeca i roditelji matičnog vrtića u Bilju i područnog vrtića u Vardarcu. Svi koji su se uključili u ovu akciju, na knjigu koju daruju napisali su neku lijepu poruku tako da svaki mali pacijent koji dobije ovaj dar, dobije i lijepu poruku od svoga darivatelja.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim vrtićkim roditeljima i djeci koji su se uključili u ove vrijednu akciju i tako, sigurni smo, obradovali mnogu djecu i njihove roditelje.