Moto zeke posjetili Dječji vrtić Grlica

Nakon mnogobrojnih uskršnjih aktivnosti koje su ovih dana provodila djeca i odgojiteljice, vrtićki Zeko se požurio te već danas obradovao djecu matičnog i područnih vrtića novim igračkama i slikovnicama kojima će se u vrtiću zajedno igrati.


Nakon uzbudljivog jutra i otkrivanja darova u gnijezdu, slijedio je uzbudljiv dan. Kao i mnogih prethodnih godina uoči Uskrsa, danas su naš vrtić posjetili Moto zeke. Prošle godine taj je susret, nažalost, iz poznatih razloga izostao. No, ove godine druženje smo uspjeli provesti iako ne na uobičajen način nego u skladu sa novonormalnim stanjem, uz poštivanje epidemioloških mjera. Djeca i Moto zeke imali su samo vizualni kontakt sa sigurne udaljenosti, djeca u dvorištu vrtića, a Moto zeke izvan njega. No i u ovakvim uvjetima ovaj je događaj razveselio sve prisutne vrtićarce koji su ipak uspjeli za Zekama zapjevati i zaplesati, izdaleka. 

Svako dijete dobilo je slatki prigodni dar, a nakon što su djeca ušla u vrtić, Moto zeke(članovi Moto kluba Osijek) su se u dvorištu vrtića počastili. Zbog epidemioloških uvjeta, nažalost, ove godine nismo bili u mogućnosti, kao prethodnih godina, dovesti djecu iz područnih vrtića na ovaj događaj, no i njih su u gnijezdu čekali slatki darovi.

Ovim putem zahvaljujemo Općini Bilje kao organizatoru ovog, već tradicionalnog, susreta, a također i članovima Moto kluba Osijek koji su se i ove godine odazvali i sve nas razveselili.