Dobro došli na novu web stranicu Dječjeg vrtića Grlica, Bilje!

Poštovani roditelji i ostali zainteresirani,

dobro došli na novu web stranicu Dječjeg vrtića Grlica, Bilje!

U želji da rad našega vrtića učinimo što transparentnijim i sve informacije što dostupnijim svima vama koji koristite ili planirate koristiti usluge našega vrtića, iskristalizirala se potreba za novom, osvježenom i ažuriranom web stranicom koja će služiti tom cilju.

Ušli smo u novu pedagošku godinu, pomalo neizvjesnu, s organizacijom rada na novo – normalni način, u kojoj nas očekuju brojni novi izazovi.

Nadam se i vjerujem kako ćemo, unatoč svim neuobičajenim okolnostima, nastaviti s uspješnim radom kao i do sada, pronalazeći zajedno nove načine kako najbolje zadovoljiti sve dječje potrebe te im omogućiti sretno, razigrano djetinjstvo i neometan razvoj i stjecanje brojnih novih vještina i spoznaja.

Novo vrijeme i ova nova situacija s kojom se učimo živjeti, pokazali su važnost korištenja različitih načina komunikacije kako bismo sve vrijeme ostali u kontaktu i održavali dvosmjernu komunikaciju s našim korisnicima, roditeljima djece.
Unatoč novoj web stranici, ”novo uhodani” načini komunikacije s našim korisnicima će se nastaviti te ćemo nastaviti sve važne informacije redovito razmjenjivati putem telefona, mobilnih aplikacija i elektronske pošte.

Svima nama želim puno uspjeha, zdravlja i dobre volje da iz svake situacije izvučemo ono najbolje, za nas i naše najmlađe!

Ravnateljica DV Grlica
Ivana Bošnjaković, prof.