U NAŠEM VRTIĆU MOTO MRAZOVI

I stigao je taj čas, u petak, 6.prosinca, posjetili su nas MOTO MRAZOVI iz Moto kluba Osijek.

 

Bio je izuzetno hladan dan, vjetar je štipao za obraze, a i paketića je bilo jako puno, pa su se MOTO MRAZOVI, zajedno s poklonima, spakovali u kombi i dojurili k nama. Jedan od njih je bio posebno hrabar i unatoč ledenom vjetru dojurio je na motoru.

 

Kako je ovo već postala tradicija, pozdravili smo se sa njima, ali i našim načelnikom, g Željkom Cickajem, kao stari, dobri prijatelji. Nakon uobičajenog HOO, HOO, HOO prvo su Mrazovi podijelili paketiće nestrpljivoj i razdraganoj djeci.

 

Zatim su im, zauzvrat, dječica otpjevala nekoliko pjesmica.

 

A tada smo razmijenili poklone: dječica su Moto klubu Osijek u znak zahvale poklonila jedan prigodan dječji crtež, a članovi Moto kluba Osijek poklonili su vrtiću, u zahvalu za dugogodišnju suradnju, Monografiju svoga kluba, koja prikazuje njihovih 45 godina rada.

 

Ovaj događaj okupio je svu dječicu našeg vrtića, iz matičnog, ali i iz svih područnih vrtića. Samo su najmanji, malene Pčelice, ostali u toplini svoje sobe i samo izdaleka osluškivali brundanje motora, veseli žamor dječice u dvorištu i glasni HOO,HOO,HOO.

 

ZAHVALJUJEMO MOTO MRAZOVIMA KOJI SU I OVE GODINE ODVOJILI SVOJE VRIJEME KAKO BI NAS POHODILI I RAZVESELILI!

ZAHVALJUJEMO NAŠOJ OPĆINI I NAČELNIKU, G ŽELJKU CICKAJU KOJI SU OMOGUĆILI DA SVAKO DIJETE DOBIJE PRIGODAN PAKETIĆ!

ZAHVALJUJEMO KOMUNALNOM BILJE KOJI SU POMOGLI DA PROSTOR BUDE PRIKLADNO I PRIGODNO UREĐEN!

HVALA SVIMA, ULJEPŠALI STE NAM OVE PREDBLAGDANSKE DANE!!!