PROMET SVUDA OKO NAS

Petak, 20.rujna bio je poseban dan u radu i životu skupine Zvjezdice. Taj dan Autoškola GAS iz Bilja organizirala je za ovu skupinu djece prometnu edukaciju. Dio je to projekta PROMET SVUDA OKO NAS koji se provodi u ovoj skupini već neko vrijeme, a i nastavit će se i u narednom periodu.

 

Autoškola GAS priredila nam je na igralištu uz školu prometni poligon kroz koji su djeca mogla naučiti osnove pravilnog ponašanja u prometu.

 

Djeca su došla sa svojim prijevoznim sredstvima  ( biciklići, romobili, role, a bio je tu i jedan skateboard). Za svaku su pohvalu kompletna skupina i svi naši roditelji, jer su se uključila sva djeca i svi su donijeli poneko, sebi primjereno, prijevozno sredstvo.

 

Zahvaljujemo autoškoli GAS na uloženom trudu i vremenu, na izvrsno osmišljenom poligonu, na diplomama i nagradama za najspretnije, na organiziranim pratećim aktivnostima, na dobrom raspoloženju i svakom toplom osmjehu. 

 

Djeca su uživala u svim ponuđenim aktivnostima, a uživao je i manji broj roditelja koji je uspio odvojiti vremena i biti podrška svoj našoj dječici.

 

U narednom periodu slijedi odlazak u Osijek te upoznavanje gradskog javnog prijevoza. Nadam se da ćemo i u ovim aktivnostima uživati kao i u ovom prekrasnom danu koji nam ja priredila autoškola GAS.

 

               Odgojiteljica Zvjezdana Radetić