Treći krug radionica Rastimo zajedno

Treći krug radionica RASTIMO ZAJEDNO u našem vrtiću okončan je prije tjedan dana. Edukaciju je  uspješno završilo deset polaznika. Zanimljivost ovog kruga radionica je da smo po prvi puta imali uključena i dva tate.

Radionice su proticale u vrlo ugodnom ozračju, tako da nam je svima pomalo žao da im je došao kraj. Na početku smo imali prijavljeno dvanaest polaznika; jedna majka je odustala zbog nemogućnosti redovitog nazočenja susretima, a druga je nakon druge radionice rodila te će propušteno nadoknaditi nekom drugom prigodom. Polaznici su nam bili roditelji naše vrtićke djece, ali i neki koji to nisu, pa čak i stanovnici Osijeka. Svečanoj podjeli diploma nije nazočila jedna polaznica-trudnica, kojoj se termin poroda poklapao s terminom naše posljednje radionice i točno prema planu radionica je bila 26.travnja, a beba je ugledala svjetlo dana u prvim satima toga dana. Ingrid, i ovim putem upućujemo srdačne čestitke tebi i tvojoj obitelji.

I što reći na kraju? Bilo nam je ugodno, nadasve poučno i korisno i nastavljamo rasti zajedno sa svojom dječicom radi koje smo se i okupili na ovim radionicama.