ZAVRŠNE PRIREDBE U DV GRLICA

1

Primiče se kraj još jednoj pedagoškoj godini. Prije nego se raziđemo i odemo na zasluženi odmor željeli smo pjesmom i plesom zaokružiti ovaj dio našega života.

 


Oproštaj za kraj godine započeli smo u maloj skupini, Zvjezdicama, još u ponedjeljak, zajedničkim druženjem djece i roditelja. Bilo je vrlo zabavno, u neobaveznoj atmosferi vrtića dječica su najprije roditeljima prikazala kratki presjek onoga što su radili tijekom godine, a zatim smo se svi zajedno družili i igrali. Bilo je lijepo i opuštajuće.

 

 

ZAHVALJUJEMO RODITELJIMA KOJI SU SE ODAZVALI NAŠEM POZIVU, SVAKA POHVALA DJEČICI NA PRIKAZANOM PROGRAMU, A POSEBNO VELIKO HVALA ODGOJITELJICI EMILIJI KOJA IH JE PRATILA TIJEKOM VEĆEG DIJELA OVE GODINE!

 

Zatim smo se“ sastali bećari“ u srijedu, 4.lipnja u velikoj sali u domu u Bilju da pokažemo našim roditeljima i inim uzvanicima što smo to sve radili na našoj folklornoj skupini tijekom čitave godine. Kao i kod svih pravih zvijezda , našem nastupu prethodio je nastup Štrumpfića, koji također njeguju tradiciju i baštinu naših starih. Svojim nastupom oni su nam približili kako su se to igrali naši stari kad su bili djeca. A folkloraši su, gotovo kao pravi profesionalci, izvezli sitan vez svojim malenim nožicama. A ni grla nisu štedjeli, pustili su glas i na trenutak nas prenijeli u neko drugo vrijeme.

SVE ČESTITKE I POHVALE SVIM UČESNICIMA FOLKLORNE PRIREDBE, A POSEBNO VELIKO HVALA I POHVALA ODGOJITELJICAMA MARIJANI I VESNI!

U četvrtak, 5.lipnja, prvo su nas svojim nastupom obradovali i srca nam razgalili naši Štrumpfići. Oni su u jednoj laganoj i neobaveznoj atmosferi prikazali presjek svoga rada i boravka u vrtiću unazad godinu dana. Program je bio simpatičan, primjeren njima, veseo i razigran,jedan dio čak i na engleskom, povezan s našom kulturnom baštinom i tradicijom, pa su i djeca , u skladu s tim, bila obučena u bijele košulje-dio naše narodne nošnje. Bili su zgodni i nesputani, HVALA IM NA UGODNIM TRENUTCIMA KOJE SU NAM PRUŽILI, A VELIKO HVALA I ODGOJITELJICAMA MARINELI I MARIJANI KOJE SU IH VODILE KROZ ČITAVU GODINU, PA I KROZ OVAJ PROGRAM!

Šećer dolazi na kraju, a to je ovaj puta nastup naših Leptirića, naše najstarije skupine čija nas većina ovih dana napušta i priprema se za ovojesenski polazak u školu. U svakom trenutku njihovog nastupa do izražaja je dolazila njihova zrelost i ozbiljnost. Program je bio bogat i raznovrstan, od pjesmica i recitacija do igrokaza i engleskog jezika, prmjeren njihovom uzrastu i zanimljiv. Svatko je tu imao svoju posebnu ulogu, a sve su se one izvrsno sklopile u mozaik koji su nam prikazali. U drugom dijelu njihove priredbe, već po radiciji, pojavili su se obučeni u svečane odore malenih diplomaca, predstavnica Štrumpfića se recitacijom pozdravila s njima, a roditelji i njihovi Leptirići su se oprostili od svih zaposlenika vrtića koji su dvije, tri ili četiri godine skrbili o njima. Pjesma DOVIĐENJA, koja je tada uslijedila,izmamila je suzu u gotovo svakom oku.

 

LEPTIRIĆI NAŠI DRAGI, NEKA VAS SREĆA PRATI NA OVOM VAŠEM PRVOM VEĆEM LETU-LETU PREMA ŠKOLI!

 

NEKA VAM RODITELJI, KAO I DO SADA BUDU NAJVEĆA PODRŠKA NA VAŠEM PUTU!

 

SJETITE SE SVIH NAS I SVIH VRIJEDNOSTI KOJE SMO POKUŠALI USADITI U TE VAŠE MALENE GLAVICE !

 

 

VRATITE NAM SE DANAS-SUTRA KAO ČASNI PRIPADNICI NAŠE ZAJEDNICE I KAO RODITELJI NEKIH NOVIH KLINACA!

 

A ODGOJITELJICAMA IVANI, VESNI I ANI VELIKO HVALA NA ULOŽENOM TRUDU I RADU KROZ OVIH NEKOLIKO GODINA, A POSEBICE ZA OVAJ, SVIMA NAMA POSEBAN, DAN!