NAJAVA VESELIH I LIJEPIH DOGAĐANJA U PREDBLAGDANSKO VRIJEME

U petak, 20.12. posjetit će nas DJED BOŽIĆNJAK i to u prijepodnevnim satima. Kako smo doznali, doći će po nas vlakićem u vrtić U 9 SATI da nas preveze do Doma kulture gdje ćemo U 10 SATI pogledati predstavu AUDICIJA ZA DJEDA MRAZA, a zatim će nas, vjerojatno, darivati. Stoga pozivamo svu našu vrtićku djecu (i one koji su trenutno na bolovanju) da nam se taj dan pridruže.

 

Isto tako u petak, 20.12. u 16 sati u centru Bilja bit će postavljen VELIKI BOR. Taj ćemo bor mi maleni zajedno sa svojim roditeljima ( koji nas trebaju dovesti u centar) i školskom djecom ukrašavati nakitom kojeg smo sami izradili u našem vrtiću.

U subotu, 21.12. u 17 sati održat će se u Domu kulture PRIREDBA na kojoj sudjelujemo i mi ŠTRUMPFIĆI I LEPTIRIĆI prigodnim programom. Stoga pozivamo sve naše Štrumpfiće i Leptiriće da u pratnji svojih roditelja dođu do centra Bilja i to već u 16 sati kada će ih DJED BOŽIĆNJAK provozati u vlakiću ili rikši. Nakon toga, malo prije 17 sati, ući ćemo u Dom da bismo se priredili za program.

DOVEDITE NAS, DOĐITE I POGLEDAJTE!!!

SVE OVO DOGAĐA SE U OKVIRU BOŽIĆNOG SELA U CENTRU BILJA. Tako možete u subotu od 11 sati nadalje pogledati i odabrati nešto iz bogate ponude na prodajnim štandovima , a nakon priredbe možete se okrijepiti hranom i pićem , a što je također dio ponude BOŽIĆNOG SELA.