U VRTIĆU GRLICA ODRŽAN STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJE

Dana 18.lipnja 2013.godine naš je vrtić bio domaćin stručnog skupa na temu Obitelj i djeca, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i više savjetnice za predškolski odgoj Svjetlane Takač, prof.

 

Kako je naš vrtić vrlo mali da bi primio toliki broj odgojitelja, skup se održavao u prostorima OŠ Bilje, te ovom prigodom toplo zahvaljujemo svim zaposlenicima škole koji su nam ustupanjem svog prostora, a i fizički pomogli u organizaciji ovoga skupa.

Skupu je nazočilo 65 odgajatelja iz pet županija koje pokriva viša savjetnica Svjetlana Takač.

Uvodno predavanje na temu Obitelj i djeca održala nam je voditeljica skupa, gđa Takač, a zatim smo se podijelili u tri skupine kako bismo sudjelovali u radu triju radionica, a to su:

  1. Kompetencije roditelja i odgojitelja u ostvarivanju partnerstva, voditeljica radionice je bila Bruneta Kovač, odgojitelj mentor
  2. Komunikacija roditelja i odgojitelja, voditeljica radionice je bila Mirjana Kulić, odgojitelj mentor
  3. Uloga obitelji u socio-emocionalnom razvoju djece, voditeljica radionice je bila Valerija Brkić, odgojitelj mentor

Skup je započeo u 10,00 sati pozdravnim riječima ravnateljice vrtića Grlica Zvjezdane Radetić, a zatim je uslijedila pozdravna riječ predstavnika Općine gospodina Gabora Varge koji je na funkciji zamjenika načelnika. Nakon toga kratkim programom uzvanicima su uljepšali dan članovi folklorne skupine našeg vrtića.

Skup je završio oko 17.00 sati i svi su se razišli zadovoljni onim što su čuli i naučili, možda samo ponovili i sistematizirali već postojeća znanja, a zadovoljni i načinom kako smo ih mi, kao domaćini, primili i ugostili.

   HVALA SVIMA KOJI SU SUDJELOVALI U ORGANIZACIJI, A IMAJU I SVE POHVALE

          SVIH   SUDIONIKA!!!